Corio Slag

 

Showband Corio, is na vele voorbereidingen, in 2023 gestart met een nieuw onderdeel, namelijk Corio-Slag. Een slagwerkgroep voor mensen met een beperking.  De naam Corio-Slag is afgeleid van het landelijke project SLAG en VLAG.

Samen muziek maken verbindt ‘jong met oud’ en ook mensen ‘met en zonder beperking’. Met dit doel voor ogen heeft zich Showband Corio sterk gemaakt om mensen met een beperking bij elkaar te brengen en samen muziek te maken.

Daaruit is de slagwerk-groep ‘Corio Slag’ ontstaan met intussen al een aantal  leden, welke eens per maand op een donderdag avond van 19:00 uur tot 20:00 uur repeteert.

Deze groep wordt geleidt door een van de initiatiefnemers en onze eigen dirigent Raymond Starmans die met veel overgave en positieve ‘vibes’ de leden weet te enthousiasmeren en te amuseren dat het uurtje repeteren veel te snel voorbij is.
Er is ook een team van begeleidende vrijwilligers aanwezig en de gezellige sfeer werkt aanstekelijk op alle aanwezigen zoals ook op familieleden en vrienden die altijd welkom zijn.

Intussen hebben we ook al een eerste optreden mogen uitvoeren en binnenkort staat ook al het tweede op de planning.

Het is zo fijn om te zien dat onze leden al zo grote muzikale stappen gemaakt hebben. Je ziet ze groeien en vol zelfvertrouwen hun ‘slag slaan’.

Ben jij ouder dan 16 jaar en hebt een lichte beperking en wilt ook eens mee doen of gewoon een keer komen kijken en luisteren dan zien wij jou graag.

Meer informatie kan jou Raymond Starmans (initiatiefnemer en instructeur ) +31 6 49573575 of Esther Berger 06-36071946 geven.

Sponsors/Donateurs
Stichting handicap.nl steunt dit initiatief in de vorm van een financiële donatie voor materialen en muziekinstrumenten.

Wilt u dit initiatief ook financieel ondersteunen?
Neem dan contact op met penningmeester@showbandcorio.nl

Naar contactformulier Corio Slag