Corio Kids

 

Na veel vraag zijn we in 2022 gestart met een eigen muziekopleiding voor kinderen. Bij ons begint de ‘echte’ muzikale loopbaan voor iedereen. De muziekopleiding is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om een instrument te leren spelen.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Zodra een ouder een kind aanmeldt bij ons gaan we samen kijken naar een instrument die bij haar/hem past. De kinderen maken kennis met alle muzikale vaardigheden. Wat is een noot? Wat is een ritme? Hoe maak je samen muziek? Welk instrument past bij mij? Het kennis maken met muziek en muziek maken op allerlei manieren.

De kinderen krijgen de basisvaardigheden op een speelse en vooral leuke manier bijgebracht. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Op die manier krijgen de kinderen een goed beeld van de verschillende instrumenten.
Na twee maanden kiezen de kids het instrument waar ze verder mee willen. Daarna starten de lessen op het instrument wat ze zelf leuk vinden.

Lessen:
Voor wie? Alle kinderen van 6 tot 12 jaar die graag muziek willen maken.
Kosten ? Gratis !
Wat? Muzikale lessen en één keer per maand exercitie oefeningen.
Wanneer? Op woensdagen, tijdstip is afhankelijk van aantal deelnemers.
Waar? Clubgebouw Odeon, Jeugrubbenweg 9, Hoensbroek
Informatie? coriokids@showbandcorio.com

CorioKids is op woensdag avond. Voorafgaand aan de repetities van ons korps. Als de kids het leuk vinden kunnen ze tijdens deze repetities blijven kijken. Als we in de buurt een optreden hebben, nemen we de Corio kids meestal mee.
Benieuwd naar het CorioKids programma?
coriokids@showbandcorio.com

Naar contact formulier Corio Kids

Mogelijk gemaakt door gemeente Heerlen