CorioKids

Eigen opleiding binnen onze vereniging

Op woensdag 12 oktober 2022 is Showband Corio gestart met de voorbereidingen voor een eigen muziekopleiding binnen onze vereniging. Deze opleiding is bedoeld speciaal voor kinderen die het leuk vinden om een instrument te leren bespelen en mee te doen met onze mooie vereniging.

Music4kids is de opleiding van Showband Corio. Voorheen werd het Algemene Muzikale Vorming genoemd. Het is al lang niet meer alleen maar blokfluit spelen. Het is kennis maken met muziek en muziek maken op allerlei manieren. Het succesvolle MusicKids-programma is een project waarbij kinderen vanaf 6 jaar op een speelse manier kennismaken met muziek.

Tijdens het MusicKids Project krijgen jongens en meisjes les van een muziekdocent. In deze lessen worden de basisbeginselen van het muziek maken aangeleerd. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Na 8 weken proeflessen geven de kinderen een echt concert voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijgen ze dan een heus MusicKids-diploma. Na deze proefperiode worden ze lid bij Showband Corio en zullen ze een volledige opleiding krijgen van 36 lessen per jaar.

Benieuwd naar het MusicKids programma?

Voor meer informatie en aanmelden mail naar:    coriokids@showbandcorio.com